Loading...
AqeelFamilyMemoriesSpecial Day

Hari Ibu Dari Anak-Anak

 

Hadiah Hari Ibu istimewa dari anak-anak.

Kad ucapan Selamat Hari Ibu hasil dari Aqeel Syafiq yang dibuat di sekolah. Balik dari kerja elok kaki sebelah baru melangkah masuk dalam rumah, dengan tak sabar si Aqeel bagi kad ibu ni. Faham sangat tulisan depan memang tulisan dia. Dalam kad ditampal kertas I Love You.

mothersday

Si kakak Azwa Safriena pun tak nak mengalah. Awal-awal lagi dah pecah rahsia nak beli hadiah untuk mama. Siap cakap nak beli hari sabtu kat book store sekolah sebab hari sabtu ada sekolah ganti. Pastu minta duit lebih dan kertas pembalut.

“tak surprise lah kakak” . Alih-alih tukar, kakak bukan nak beli hadiah untuk mama. Kakak nak beli untuk kakak.

Balik sekolah, terus cakap “ini untuk mama”. mama bukalah”. Pandai dia balut dengan kawannya. sampai ada tiga sampul balutan. Dan hadiahnya sekuntum bunga mawar merah.

Kali ini tak ada surprise besar macam tahun lepas ke?

Apapun terima kasih anak-anakku. Love u so much.

 

About emarieys

Ema has written 1238 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

12 comments
Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge