Gangguan Babylon.com

Bencilah ada gangguan dari babylon.com ini
Sebab dia, ema pergi ke blog sesetengah blog automatik akan tukar ke web babylon.com ini.
Dia bagitahu ‘domain not found’
Sebab dia, ema tak boleh tinggalkan komen kat entry..nanti adalah yang cop sombong pula
Camana nak hilangkan babylon.com ini
Ema benci babylon.com je..tak benci dengan baby-baby yang lain tau.
U all, datang ke blog ema..ada masalah tak?
Buat sementara ini, ema remove NuffnangX..tak sedap mata memandang bila tengok komen kosong walaupun ada yang komen..terima kasih yang tinggalkan komen…dan pening bila berbalas komen di NuffnanngX..malah nama blogger pun tak boleh nak klik…itu dah menyusahkan je.

 

About emarieys

Ema has written 1264 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

emarieys

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

View all posts by emarieys →

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge