new team members

From Kunming to Conakry, Welcome to Guinea New SU3

Welcome to Guinea New SU3.

From Kunming to Conakry.

Sebelum ini, dikelilingi si mata sepet.

Sekarang akan dikelilingi si rambut kerinting.

Sebelum ini, dikelilingi si kulit cerah

Sekarang akan dikelilingi si hitam manis.

Jauh bezanya nanti, jangan culture shock sudah. hehehe

New country, new experience, new journey

So, malam tu terus meraikan kedatangan our new team members di tempat biasa.

Tak lain tak bukan semestinya di Cherry Resto Cafe.

Ermmmm, tak jet lag ke ni?

Kemain, rileks jea.

Eh, nampak seperti formal, tapi makan malam biasa-biasa jer.

Aku punya KC baru balik meeting.

Terus singgah join sekali.

Alhamdulillah new SU3 yang datang ni pun nampak okey.

Looks like a very happy person.

Suka explore.

Awal-awal dah plan nak jejak ke pulau-pulau yang ada kat sini.

Harap plan ni menjadi, boleh hilang bosan..lagi-lagi Mr. Ery tu.

Yealah, katanya kat Kunming tak ada laut…dah lama tak jumpa laut.

Kat sini, hari-hari boleh nampak laut.

Dari rumah boleh nampak laut.

Nak pergi opis pun nampak laut.

Tapi jangan pula pergi terjun mandi air laut yer SU3..

Setakat ini, tak nampak lagi siapa yang mandi.

Masa masih panjang, 3 tahun berkhidmat di sini.

Moga aku dapat bekerjasama dengan baik bersama dengan new team ini.

Once again welcome to Guinea new SU3.

 

 

 

 

 

About emarieys

Ema has written 1264 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

emarieys

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

View all posts by emarieys →

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge