Free Gift From DIGI

Terima kasih kat akak dan abang Digi yang sudi bagi free gift kat kami…masa kami keluar dari rumah nak pergi Hospital Kluang..akak dan abang Digi memanggil kami suruh datang dekat…lagipun time tu tak ada orang….akak dan abang digi bagitahu nak bagi free gift….

apa yang kami dapat?anak-anak dapat belon Digi warna kuning. tapi tak dapat nak bertahan lama..on the way ke hospital ‘pop’ meletup dalam kereta…

dan orang dewasa dapat hamper free

kasi close-up hamper yang diberi

ekceli, bukan satu tau tapi dua hamper kami dapat…satu mr.ery dan satu aku lah…masa nak buka hamper, semua budak-budak duk kelilingi aku…budak-budakkan excited kalau dapat benda camni..budak saja ke?..rasanya mak budak pun excited gak.

sepupu bagitahu selalu Digi buat promosi macam ini
promosi apa pun aku tak tahu…
yang aku tahu nak hamper tu saja….hehehe…

About emarieys

Ema has written 1257 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

emarieys

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

View all posts by emarieys →

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge