Flawless Foundation

Nak cantik macam kami? Cubalah Flawless foundation C3 keluaran Beauline Cosmetic. Syukur Alhamdulillah, akhirnya produk yang ditunggu telah berjaya dikeluarkan dan dipasarkan ke pasaran online dan offline. Produk laku keras dengan harga pengenalan RM55 sehingga hujung bulan ini sahaja.

 

foundation-by-beauline-cosmetic-2

 

Terdapat dua tona Dark dan Light dengan berat 10gram. Disertakan span untuk mudahkan calitan di muka. Dengan tagline #cantikcomelcun dan #cantikcuncenggini.

 

foundation-by-beauline-cosmetic-1

Founder Beauline Cosmetic, adik mamaema sendiri. Calit nipis-nipis jea, sapu bedak sikit-sikit. Jangan kata pakai foundation tak perlu pakai bedak. Mana-mana foundation sekali pun kena sapu bedak. Cuma yang beza dengan pemakaian C3 tidak perlu makeup tebal-tebal bagai. Senang dicuci, lembut dan sangat ringan sapuan di muka.

foundation-by-beauline-cosmetic-4

Berminat Menjadi Drosphip Foundation C3?

[ ANDA yang JUAL, KAMI yang HANTAR ]

Daftar sekarang sebagai Dropshipper C3 & anda akan mendapat duit poket setiap hari..!

Keuntungan menjadi Dropshipper C3:

Tidak perlu simpan stok barang
Mendapat keuntungan setiap produk setiap hari sebanyak 20%

Pendapatan tanpa batasan. Makin banyak barang yang Anda jual, makin banyak keuntungan Anda dapat. Ingat, Anda tidak perlu simpan barang atau restock barang

Bagaimana Proses pengeposan barang? Tidak perlu susah2 kerana kami yang akan menghantar barang dan poskan terus barang ke alamat yg dipesan oleh pelanggan Anda
( FREE POSTAGE )

Anda hanya perlu mempromosikan barang melalui ONLINE seperti Facebook, Instagram, Twitter, Blog, Whatsapp, Website, atau boleh promote secara OFFLINE kepada kawan2 atau jiran tetangga. Anda boleh promosi produk C3 dgn apa cara sekalipun asalkan tidak melanggar syarat syarikat yang ditetapkan ?

Cara nya mudah..!! Anda yang JUAL, kami yang HANTAR! simple kan? ?

Promote! Promote dan Promote! itu kunci kalau nak cepat barang terjual. Zaman skrg senang sgt nak cari duit poket harian! Anda buat anda dpt..jom sama2 mencorak langkah baru dgn C3.

? 019 2496678

“Jom cantik comel cun dgn C3”

 

 

About emarieys

Ema has written 1327 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

5 Replies to “Nak Cantik Macam Kami Beauline Cosmetic Berjaya Keluarkan Flawless Foundation C3”

  1. Alhamdulillah..sejak dr pengeluaran pertama sambutan amat luar biasa..c3 foundation adalah keluaran malaysia..produk yg halal..tdak mngandungi apa2 bahan yg merosakkan wajah..c3 bukan saja mampu menutup cela pd wajah malah mampu merawat masalah parut dan jeragat..c3 mempunyai uv protection yg ckup tggi..spf50..dan vit e..agent dan dropship dialu alukan..bleh direct wassap hq 0145033488

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *