Azwa Sekolah Tadika Travel

Family Day Tadika @ Pondok Mak Lang, Sungai Congkak

Hari Keluarga Tadika

Inilah first time, family day anjuran sekolah tadika perpaduan sejak sekolah tadika dibuka.

Alhamdulillah, perancangan tahun ini akhirnya menjadi..tak ada ayat-ayat yang panjang nak tulis… just nak kongsi banyak gambar kat sini..Layannnnn….

Tempat yang luas dan selesa..sangat sesuai untuk buat aktiviti… nak booked..just call..

 

Tak sah kalau beraktiviti tanpa permainan…antara games yang dibuat oleh cikgu..

Games yang diberi nama musang berjanggut…ala cerita P.Ramlee tu….yang kena asingkan segala benda yang bercampur…cuma tak perlu dimasak jer…

Permainan untuk anak-anak…

Games untuk suami dan isteri… bom beracun namanya… jatuh kalau tak pecah tak dikira..tapi pecah dikira kalah..

Games yang azwa masuk…nangis sebab kalah..haishh….

penat berlari ulang alik demi untuk getah…hehehehe…

Bakar membakar pun ada…gilir-gilir membakar…

selepas penat bermain games dan makan..acara bebas adalah mandi….budak-budak pantang jumpa…

dapat belon hasil aku dan mr.ery main games anggur berantai..sampaikan tiga kali buat..asyik dapat markah sama…last-last kena main games jalan ikat kaki suami dan isteri…

mengalahkan si azwa pula dia berposing..

sebagai pengubat azwa yang kalah….dapat nombor dua games jalan ikat kaki suami isteri..

hoooyeeehhhh!!!!

Terima kasih cikgu!!!!

About emarieys

Ema has written 1151 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

PTT Outdoor
0 Shares

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge