Purple Walk Sempena sambutan Hari Wanita Antarabangsa¬†yang dirasmikan oleh Dato’ Sri Rohani, Menteri Pembangunan Wanita dan Keluarga. Kena hadiri majlis ini, atas arahan Ketua Jabatan. Paginya Purple Walk, petangnya kenaContinue Reading

Jom korang join zumba. Kita berzumba ramai-ramai baru menjadi kalau sorang-sorang mesti tak reti. Mom dan adik-adik sibuk bolly belli dance dan aerobic bagai setiap hari. Meh kak longnya pulaContinue Reading

Assalamualaikum. Kelmarin aku pergi juga event #blogrrr di MIECC, Mines. Program ini dari pagi hingga petang. Aku ada tanya bro framestone program ini habis jam berapa? Dia bagitahu jam 5.00Continue Reading

Alleycats performance for birthday party di Seri Pacific Kuala Lumpur hotel. Birthday party seseorang bernama Mr Ravi yang ke 50 tahun. Kita tak tengok pun tapi tadi ada rehearsal. dungContinue Reading

Handbag Chanel. Bukan sebarangan handbag u, handbag Chanel u. Tapi bukan kita punya…belum mampu lagi nak beli chanel ni…pegang pun jadilah. Pegang pun peganglah. kita tolong bawa chanel bos kita.Continue Reading

Dah nak penghujung #syawal kan. sekejap je masa berlalu tanpa henti. semalam kat opis ada #openhouse. aktiviti open house dah menjadi aktiviti tahunan pula bagi kita yang kerja kat sini.Continue Reading