Curi-Curi Makan

Rezeki Penerima APC.
Tadi sebelum solat jumaat. ada makan-makan kat opis aku terima kasih kepada Tuan Noordin (meniti detik-detik terakhir berpisah dengan kami semua), Kak Jah dan Wan Nazaruddin kerana belanja kami makan besar. Tahniah untuk korang bertiga dapat APC Tahun 2010.rezeki jangan ditolak..musuh jangan dicarikami dijamu nasi tomato..terlupa nak snap rupa nasi tomato.
Penerima APC
ayam masak kurma kot..aku reti makan jer. entah tangan siapa tu.
Penerima APC
udang masak merah. suka sebab tak pedas. ngeh3x
Penerima APC
ada dalca. tapi aku tak ambil pun.aku ambil yang sebelah tu. tetiba boleh lupa panggil apa. aduh!!
Penerima APC
desert pun banyak. buah yang aku makan hanya dalam bakul tu..buah lain tengok saja.
rebutan ramai. aiskrim laaa. tapi ada sorang tu suka makan kon aiskrim. makan yang bawah tajam pulak tu.
Penerima APC
hari ini ramai pakai baju korporat opis aku ini termasuklah aku sendiri. yang belah kanan tu salah sorang yang belanja. sorang lagi tumpang gelemer jer..huhuhu.
memang aku suka makan rambutan kulit kuning. sedap tu. boleh tahan aku ambil banyak biji. yang satu tu korang tahu buah apa. masa kat masterchef malaysia..ramai yang salah teka buah ini. ini buah langsat bukan buah duku tau.

terima kasih daun keladi. next year boleh belanja lagi.

sekian.

alamak, sakit perut ni!!!!

Tagged : / /

Thistle Port Dickson Resort…Best!!!! Best!!!! Best!!!!

As Salam Semua!!!now kat Thistle Port Dickson Resort

Best!!! Best!!! Best!!!

so layanzzzz

(kredit to Thistle Port Dickson Web)

(kredit to Thistle Port Dickson Web)

(kredit to Thistle Port Dickson Web)

bilik yang meluas..
boleh main kejar-kejar

view from balkoni

nak mandi kena pakai pakaian mandi
no t-shirt bagai

kolam untuk anak-anak
kat sini kita nak teman anak-anak boleh pakai t-shirt
walaupun ada signboard tak boleh
kita ‘booooo’ saja
security yang jaga kolam tak akan halang


nak main golf?
nak berjogging?

menuju ke pantai

only 18 tahun ke atas sahaja
clubbing

sangat sesuai nak bawa anak-anak dan keluarga bercuti

okey

nanti kita update lagi yer

Tagged : / /

3 penjuru – A.S.I – kenangan bersama

firstly, kredit picture to Mr. Azrul @ Mamat kat bawah ni

ada yang mahu tengok gambar tournament bowling tempoh hari…
akhirnya dapat from fb Mr. Azrul..
‘azrul, aku main ambil jer ni…ko kasikan?..konpemlah ko kasi kan..kalau tak ko tak akan upload kat fb kan..kan…’
dah kira minta kebenaranlah tu kan..

pertandingan boling 3 penjuru antara ASEAN, SEARCCT dan IDFR

mehlah tengok
happening ke tidak?

sebelum tu, layan dulu gambar mr. ery yang tengah berurut ni
wah, bestnya urut badan pakai kerusi urut
itu cakap mr. erylah….
kerusi urut pun best…kalau orang yang urutkan best ke tak?

kerusi tersedia kat pusat boling ni
sambil tunggu orang semua sampai
berilah masa kat mr.ery nak urut badan
kena jaga anak kan….

mr.ery ingatkan satu ringgit saja
dan..dan masuk seringgit tapi tak gerak
rupanyaperlu tiga keping duit satu ringgit

sambil main…kena dokong aqeel juga
merengek mahu dengan mamanya
aqeel kena demam petang sebelumnya

sambil mereka yang bertanggungjawab menentukan pemenang
ditayangkan sedikit video kenangan bersama
bekas ketua pengarah kami dulu yang kini
menjadi ketua pengarah ASEAN dan akan pergi posting beberapa hari lagi

entah bila pula si kakak duduk sebaris dengan VIP ni….

lucky number?
no. 8
berjaya juga bawa balik sesuatu
ahaks…

our team memang HEBAT!!!
menang lagi tau
dua kali berturut-turut

inilah bekas ketua pengarah yang dirai
semua orang sayangkan beliau
beliau pun sayangkan kami semua
iye kan…

happening tak kami?

bekas kakitangan opis siap nak balik opis semula
bila kitaorang bercerita sakan kat wall post fb masing-masing
hahaha….jeleslah tu…

dah ada dua piala pin boling untuk display
pin yang bendera ketika bermain boling bersama blogger anjuran cute mum

Tagged : /