Freeport A Famosa Outlet Barang Branded Harga Murah, Semua Nak Beli

Freeport A Famosa Outlet Barang Branded Harga Murah, Semua Nak Beli

On

Assalamualaikum..hoolaa.hoolaaa..nak raya dah..nak raya.. shopping raya belum lagi ni. semua barang mahal-mahal wey. tak mampu nak shopping raya.  Kejap..kejap, kat mana yang kata harga mahal tu. Sini ada jual murah tau, barang branded lagi. Kat mana? Sinilah di Freeport A Famosa Outlet,…

151 Shares
MEGA BONANZA 2018 Agrofarmstay Melaka kembali lagi! Pakej FAMILY DAY Tempah Dulu Tarikh Kemudian

MEGA BONANZA 2018 Agrofarmstay Melaka kembali lagi! Pakej FAMILY DAY Tempah Dulu Tarikh Kemudian

On

Agrofarmstay Melaka tahun ini sekali lagi mengadakan Mega Bonanza yang sangat menjimatkan. Berita baik untuk yang sedang merancang mahupun sudah merancang bagi mengadakan Hari Keluarga atau Family Day sesama ahli keluarga atau syarikat tempat kerja, atau pun reunion bersama rakan-rakan. Jimat sekurang-kurangnya…

1 Shares
Masakan Bonda Ramadan Buffet Di Dorsett Kuala Lumpur

Masakan Bonda Ramadan Buffet Di Dorsett Kuala Lumpur

On

Sedapnya masakan bonda…rindunya masakan bonda. Tetiba jadi sedih, bila Mr.Ery cakap tahun ini kalau jadual kerja kena bertugas pada hari raya, jawabnya beraya di Kuala Lumpur lah kita. Huawaa.. sedihlah…Harap-harap tak kena giliran hari Mr. Ery. Sebut sahaja masakan bonda, anak-anak siapa…

2 Shares
Sajian Burokah Ramadan dari Hotel GRAND SEASONS Hotel Kuala Lumpur

Sajian Burokah Ramadan dari Hotel GRAND SEASONS Hotel Kuala Lumpur

On

Makcik-makcik dah shopping raya ke? Belum lagi? Baguslah, makcik-makcik nak shopping raya last minute yea. Nak rebut harga diskaun, macamlah saya tak tahukan…di Jalan Tar, Chow Kit banyak bas-bas persiaran berhenti tepi jalan turunkan makcik-makcik pergi shopping kan.. Shopping-shopping juga makcik.. tempat…

2 Shares
Konsep PASAR MALAM Hidangan Bufet RAMADAN Di PWTC

Konsep PASAR MALAM Hidangan Bufet RAMADAN Di PWTC

On

Bulan Ramadan semakin menghampiri, maka banyaklah hotel-hotel dan restoran-restoran sekarang tengah mempromosikan hidangan bufet ramadhan dengan tawaran harga yang menarik. Salah satunya adalah Restoran Riverside, PWTC. Hidangan Bufet ‘Selera Ramadan’ Konsep Pasar Malam Tertarik pula aku dengan konsep PASAR MALAM yang ditawarkan…

2 Shares
Belajar Teknik VIDEOFON dan FOTOFON, Siapa Kak Kay Dalam Photolicious?

Belajar Teknik VIDEOFON dan FOTOFON, Siapa Kak Kay Dalam Photolicious?

On

Lama dulu… selalu pegang kamera DSLR, ambil gambar di majlis perkahwinan orang. Kerja part time dengan my mom yang buat bisnes butik pengantin. Sekarang, dah malas nak pegang kamera DSLR..alasannya besar gedabak dan berat…hehehe..baik punya alasan… Mana-mana pergi event paling senang bawa…

1 Shares
Shooting Produk C3 Cosmetic Keluaran Beauline Cosmetic, Bukan Senang Nak Beraksi Depan Kamera

Shooting Produk C3 Cosmetic Keluaran Beauline Cosmetic, Bukan Senang Nak Beraksi Depan Kamera

On

Memang bukan mudah untuk beraksi depan kamera. Di belakang kamera bukan main lagi menghafal skrip, tapi bila dah berada depan kamera..cakap sepatah dua terus lupa..lepas itu, orang yang dirakam kamera pula cakap “cut”..hahaha.. nasiblah bukan live kan. C3 Cosmetic Shooting Malam itu,…

1 Shares
LEGOLAND Malaysia Theme Park Explore Bersama Keluarga dan Team KBBA9, Yeay..Family Day.

LEGOLAND Malaysia Theme Park Explore Bersama Keluarga dan Team KBBA9, Yeay..Family Day.

On

Dalam komuniti KBBA9,  “Kita akan adakan Family Day 2018 yang pertama di LEGOLAND Malaysia”. Yeay…!!!! Family Day di LEGOLAND Malaysia,  Johor Bahru. Impian dah lama untuk ke sana akhirnya terlaksana juga. Alhamdulillah dan terima kasih KBBA9. Laju aku bagi nama untuk join…

7 Shares