Wow, KTM ETS Business Class Setara Kapal Terbang

Wow, hebat Malaysia…dah ada keretapi ETS Business Class.

Perkhidmatan setara naik kapal terbang.

Tahniah, KTM

Tak sabar pula nak naik.

Ececece..mesti adik-adik aku yang naik dulu ni.

Aku? 3 tahun lagi lah…manalah tahu time aku nanti akan ada perjalanan ke Kelantan.

Sekarang ni setakat Padang Besar jer.

 

Perkhidmatan Setara Naik Kapal Terbang.

 
 Dah namanya Business Class..mestilah ada perkhidmatan tersendiri

Tak gitu?

Apa yang best ETS Business Class?

  1. Seat single, selesa dan ruang yang lebih luas.
  2. Seat boleh pusing/laras mengikut arah perjalanan bebas.
  3. Punya TV LCD di setiap kerusi (boleh tengok movie, maklumat berkenaaan ETS, boleh dengar lagu. boleh order makanan dengan lebih pantas.
  4. Power soket di setiap seat (kerlasss).
  5. 36 seat sahaja dan boleh muatkan 36 passengers (lebih privasy tanpa ada gangguan makhluk halus 👻).
  6. Welcome drink/meal percuma disajikan (itu paling vasss).
  7. Wifi percuma.
  8. Onboard System
  9. Amenity Kit.
  10. Pramugari pramugara train yang sopan santunnya.

Kredit: PakSu

seat single ets business class train

tiket online ets business class

 

Harga Tiket ETS Business Class

 
 Harga promo sekarang..kena cepatlah rebut.. Untuk bulan ini khabarnya dah SOLD OUT.

KL Sentral to Padang Besar RM112

KL Sentral to Ipoh RM50

KL Sentral to Sungai Petani RM90

tiket ets business class

Bolehlah aku plan, masuk Siam ikut Padang Besar pulak.

Eh, lambat pula nak balik ni.

Apapun aku respek dengan pakaian krew-krew ETS ni.. tutup aurat dengan sempurna…

Tahniah!!.

 
 
 

About emarieys

Ema has written 1254 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

emarieys

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

View all posts by emarieys →

One thought on “Wow, KTM ETS Business Class Setara Kapal Terbang

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge