Loading...
ParentingSpecial Day

Dinner Anniversary @ McD

Dinner anniversary hanya di mekdi…plan tu nak berdinner di bangi..nak cari kedai ikan bakar..otw ke bangi tu, hujan dah turun lebat…jalan pun dah nampak macam jem kat tol lebuhraya seremban… kalau paksa pergi nanti jawabnya tak balik rumah..tersangkut banjir..

Pastu mr.ery, patah balik nak makan di sungai besi..tapi jem juga.. last-last singgah kat mekdi di stesen petronas…anak-anak memang happy dapat makan kat mekdi..hujan-hujan pun diaorang tetap nak makan aiskrim..

anniversary dinner

pilih yang set large baru boleh dapat serbuk yang digaul dalam fries tu..tetiba aku dah lupa nama serbuk tu…

dinner at mcd

kat rumah dah bertahun aku tak beli ayam sebab mr.ery tak makan ayam tapi ayam mekdi dia boleh makan..tak ke pelik tu..

pilihan aku bila datang mekdi adalah set M’Chicken jer..

entry autopublish..otw ke Port Dickson..stay sana untuk seminggu.

About emarieys

Ema has written 1238 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge