Deco-Deco Raya Untuk Open House Di Pejabat

Assalamualaikum. Esok, ada open house. Sekarang masing-masing tengah sibuk deco-deco raya untuk open house di pejabat. Sejak tahun 2010, tempat kerja MamaEma buat open house. Esok untuk kali ketujuh dan kali pertama open house dengan Ketua Pengarah baru. Hope cuaca baik hari ini dan esok.

MamaEma nak share Deco-Deco Raya yang pernah menghiasi open house di pejabat hasil dari rakan-rakan sekerja MamaEma. Memang kreatiflah mereka ni.

Deco Raya Open House 2010

Deco raya tahun 2010, lebih utamakan hiasan pada meja makan. ada lebih 12 buah meja makan yang perlu dihiaskan setiap satu.

2011

Deco raya open house 2011 bertema raya di kampung. Siap ada basikal tua, vespa lama lagi..

2012

2013

2014

Tahun 2014 disambut bersama dengan ulangtahun penubuhan pejabat MamaEma yang 10-tahun.

Time ni MamaEma tak berapa sihat, tengah loya-loya…mengandungkan Ayra Sufia.

2015

2016

Deco-Deco Raya Open House untuk esok masih belum siap. Jadi, kenalah tunggu esok. Tak sabar nak jumpa bos-bos yang pernah berkhidmat kat sini. ada yang dah pencen dan ada yang dah kembali ke tempat kerja hakiki…

 

About emarieys

Ema has written 1179 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

About Author

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

(11) Comments

  1. Wow happening nya second Raya Opis mama ema
    Mama pipie recently posted…Nasi Oreo?My Profile

    1. memang sentiasa happpening 🙂
      emarieys recently posted…Deco-Deco Raya Untuk Open House Di PejabatMy Profile

  2. Setiap tahun dengan tema raya yang berbeza.. rajin betul you all buat dekorasi bagai…
    anuar recently posted…Pak Ya Homestay Seri Iskandar PerakMy Profile

    1. Setahun sekali jer kita buat…semangat memang excited…hehehe.
      emarieys recently posted…Deco-Deco Raya Untuk Open House Di PejabatMy Profile

  3. rajinnya mendeco, yg penting kerjasama dan bagus betul idea korang kan. tahniah sbb ada idea berbeza setiap tahun
    umminani recently posted…Balik kampung atau bekerja di perantauan?My Profile

    1. memang diaorang kreatif sangat..ema just follow jer…
      emarieys recently posted…Deco-Deco Raya Untuk Open House Di PejabatMy Profile

  4. Best tu main deco2 ☺
    Fiza Rahman recently posted…Cerita Kuih Raya Dan Juadah Pagi RayaMy Profile

  5. wah…mmg menarik deko2nya…sangat kreatif!

    yang paling penting kena ada kerjasama la kan, ada teamwork semua menjadik..
    wahida recently posted…nasi daging merah loqstaqMy Profile

  6. tiap-tiap tahun memang ada ya… tema lain2 lak tuh.. sini kerja memang takdalah.. jamuan makan jer dah.. itupun kalau sempat, kalau order banyak.. memang takda lah jawabnya..
    zik recently posted…Keputusan penuh liga super 11.7.2017My Profile

  7. Salam ukhuwah MamaEma. Setiap tahun pastinya acara deco raya menjadi saat yang dinantikan semua rakan sepejabat MamaEma. Kemeriahan pun jelas diterjemahkan melalui gambar yang dipaparkan. Semoga ukhuwah bertambah erat.
    Gum Arabic Al-Manna recently posted…Al-Manna AmeerMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE