Cuti Di Langkawi | Dataran Lang My First Place

Dataran Helang Destinasi Pertama.

Setibanya di Lapangan Terbang Antrabangsa Langkawi, my mom dah tunggu anak kesayangannya ini sampai.

Dengan muka berminyak-minyak, tidak terus pulang ke homestay tapi terus ke destinasi pertama iaitu Dataran Lang ke Dataran Helang.

Tak pergi pun ke Jetty Point..kalau naik feri mesti singgahnya.

 

 

Ejaannya Dataran Lang yer kawan-kawan

 

 

Tengok, boleh pegang sayap helang ni…semua ini poyo!!!!

 

 

Kat sini tak ada benda yang menarik pun kecuali ambil gambar dengan burung helang gergasi ni.

Siang hari tak menarik tapi malam hari penuh dengan cahaya lampu.

 

 

Burung helang, bawalah daku pergi…

 

 

Bertuahnya helang…setiap orang melawat kamu..semua nak bergambar dengan kamu…

Glamour mengalahkan Dato CT.

 

 

Tak disangka masing-masing nak jadi burung

 

 

Dari anak burung hingga bapak burung…

 

 

Nak terbang ke mana lagi…tak terbang-terbang pun..

 

 

Dah-dah jom balik semua…penat tau..dengan muka berminyak..dengan badan melekit…

 

 

Next destination ke mana arah tujunya?

 

About emarieys

Ema has written 1133 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

News Reporter
Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge