Dari bilik 567 ke bilik 562 | Thistle Resort Port Dickson

Bilik hotel berhantu?

“Kak, pinjam penyapu kejap..nak sapu habuk kat blog saya ini..dah bersawang”

Caakkk aaaaa!!!!

Waaaa, seminggu tak update…lepas entry bilik keras saya terus menyepi..menyepi bukan atas sebab kejadian bilik keras..tapi menyepi atas sebab urusan kerja dan lain-lain.

Sepanjang minggu lepas saya di sini

bilik berhantuView bilik no 567

View bilik 562

eh3x…tetiba ada gambar sweet couple..kata rindu kat kami kan.

korang nak tahu, pasal apa saya tukar bilik…sebab utamanya adalah nak bilik view laut tak nak view padang golf..tak menarik pun mata nak tenung malah bilik pula nun hujung sekali…

ada juga seram sikit…tak boleh tidur malam pertama tu..bunyi bising…kejap bunyi pintu..kejap bunyi barang jatuh di tangga time memalam buta…maklumlah bilik hujung sekalikan…mesti staff hotel turun tangga tangga atau lif yang hanya untuk staff kan..tapi itu andaianlah..

esoknya, terus minta tukar…hehehehe…

oh yer, bila dah bilik dengan viewnya cantik..maka harga untuk bilik pun berbezalah.

okeylah, nak bertandang ke rumah u all pulak….

About emarieys

Ema has written 1179 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

About Author

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

(1) Comment

  1. wow.. opiz izzan skrg nie tgh buat boot camp dkt hotel ini.. Masa izzan pergi hari tu alhamdulillah tak de dengan ape2 tapi sejak 3 minggu lepas ramai member2 yang pergi cerita malam tak boleh tidur sebab malam bunyi bising, bunyi orang tarik bag, bunyi kerusi… die akan start bising kol 12 mlm sampai subuh.. seram..
    izzan recently posted…Senarai tadika / kindergartenMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE