Loading...
Contest

Curi-Curi Suka Giveaway!

Dah lama tak join sebarang contest dan giveaway ini. malam-malam begini nak buat entry pun tak ada idea. jadi, ambil peluang untuk bergiveaway. ‘Curi-Curi Suka Giveaway dari blogger abang eqbal zack.

Tarikh Tutup : 16 September 2012 sehingga 11:59 malam.

Pemenang : Random

Tarikh Pengumuman Pemenang : 18 September 2012 ( time ni ada di Sarawak. kot-kot saya bertuah nanti inform saya yer…macam konpem bertuah jer)

PRIZE DETAILS:

PRIZE x 2: 

Winners will receive book “Curi-Curi Suka” by Liyana Zahim + EZ Fridge Magnet (Limited Edition)

PRIZE x 10:

Winners will receive EZ Fridge Magnet (Limited Edition)

Klik banner untuk join

Tahniah untuk abang eqbal dah mencapai follower 6 ribu lebih.

About emarieys

Ema has written 1239 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge