Contest Review Blog PapaMifz.com

Bismillahirahmanirahim.

Kali kedua join contest dari PM. Siapa PM ni? PM bukan Perdana Menteri tapi PM adalah seorang blogger yang dikenali sebagai Papa Mifz dan owner Blog PapaMifz.com. Bagi ema, PM ni sangat friendly walaupun tak pernah jumpa secara live tapi dia salah seorang blogger lelaki yang rajin singgah dan drop komen.

PapaMifz adalah gabungan untuk PM sebagai papa dan Mifz adalah nama anak PM. Betul tak PM? Agaknya, kalau dikurniakan anak lagi maybe nama Mifz akan kekal pada setiap nama anak.

Banyak coretan setiap entry dalam blog PapaMifz.com adalah kisah anaknya yang comel itu. Antaranya sanggup berpatah balik demi mainan mifz, pengasuh mifz, percutian mereka, malah dah nak dekat raya ni sibuk mencari pakaian raya sampaikan cari baju raya pun boleh berbeza negeri.

7911_10200799354918907_381174599_nIni ke permainan yang sanggup berpatah balik tu?

Penangan entry PM.

Penangan entry PM mengajak tukar kepada wordpress lah selang beberapa hari ema pun tukar kepada wordpress ini. Ema pun guna khidmat eizil network sepertima mana yang tertulis dalam entry PM. Sungguh berbisa entry PM ni…hehehe.. Cuma, ema belum berkesempatan untuk menghadiri junior class wordpress anjuran akademi denaihati lagi…tapi PM bertuah kerana menjadi peserta tunggal tempoh hari..mesti banyak ilmu dah dapatkan…hingga nak tanya soalan pun dah tak tahu nak tanya apa…apa pun yang syoknya siap dibelanja makan pagi, tengahari di Restoran Upin Ipin malah dapat voucher lagi….wah..wah…banyak syoknya…inilah dinamakan tuah ayam nampak dikaki tuah PM datang kelas seorang diri..dapat ilmu kongsilah sekali…eh, betul ke pantun tu.

IMG-20130708-WA0000

Nak komen apa tentang blog PM ni..sebab diri sendiri punya blog pun tak sempurna.. header pun buat sendiri jer…tapi kalau PM nak tukar header ramai pakar di luar sana..Oh ya, lupa pula nak ucapkan tahniah pada PM kerana blog PapaMifz.com tersenarai Top 1000 di Malaysia dan terperasan pula satu komen dari zalora team.. mesti akan keluar iklan zalora kat blog PapaMifz.com nanti kan….tungguuuuuu…eh3x, nampak saja mataku

Okeylah, rasanya dah cukup review blog PapaMifz.com

Raya dah hampir tiba..syoknya kalau dapat cermin mata.

Sehingga kini, tak tahu nama sebenar PM ni.

About emarieys

Ema has written 1258 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

emarieys

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

View all posts by emarieys →

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge