Loading...
Pendapat

Cermin Mata Untuk Silau dengan Lens Alpha Blue 420

cermin mata tahan silau

Ramai pula yang tanya aku apa kelebihannya cermin mata yang dipasang dengan Lens Alpha Blue 420 ni. Okey, first aku nak tanya korang dulu..Bila korang pergi kedai cermin mata untuk buat spek atau tukar spek..korang pernah tanya pasal lens yang dipasang tak. Ke korang hanya tahu pasal power lens jer. Lepas itu, harga cecah RM500 ke atas.. padahal harga tu mahal giler lah wey.. selama buat spek ni kena tipu hidup-hidup  rupanya..

Lens Alpha Blue 420 Melindungi Mata

Kelebihan Lens Alpha Blue 420 ni ia akan melindungi mata kita dari sinaran lampu atau UV. Macam aku, yang 9 jam bekerja depan komputer boleh merosakkan mata bila pakai cermin mata yang tak sesuai..itu sebab bila terlalu lama, kadang-kadang mata aku sangat letih dan berair.. kepala pun pening-pening. terpaksa rileks kejap.

Dan selalunya, balik kampung memang pilih waktu malam. Terpaksalah Mr.Ery  seorang yang drive…kesian juga kat dia..aku tak boleh bawa kereta malam sebab silau dengan lampu dari arah bertentangan. Berdouble nampak cahaya. Bahayalah kan..

kedai cermin mata viral

Tengok handphone pun bahaya juga…walaupun ada protect dipasang pada screen handphone ia tetap akan menjejaskan mata. Jadi dengan adanya Lens Alpha Blue 420 ia akan melindungi mata kita dan menghalang cahaya masuk terus ke mata.

Selain untuk silau, Lens Apha Blue ini juga kalis air dan sangat nipis. Bila pakai cermin mata, tak rasa pun beban cermin walaupun power sangat tinggi. Korang akan rasa perbezaan bila korang sendiri yang pegang.

Dan inilah satu-satunya kedai yang akan tunjukkan perbezaan lens pada cermin mata yang dipakai dengan Lens Alpha Blue 420 yang ditawarkan oleh mereka. Korang kenalah datang..

 

Kedai di Plaza Sungei Wang

Kedainya di Plaza Sungei Wang tingkat G. Ada banyak cawangan iaitu Eye Vision Optical (Lot G096), Eye Smart Vision (Lot G070), Eye Smart Concept (Lot G079), Eye Pro Vision (Lot G111).  Boleh siap dalam masa setengah jam jer. Aku punya cermin mata frame + power + Lens Alpha Blue 420 dengan harga hanya RM125 sahaja. murahkan.. berbaloi sangat..

kedai cermin mata viral

Sayangi mata korang tau..pergi cari kedai dia di Plza Sungei Wang, Kuala Lumpur. Kalau tak jumpa call Mr William (016-377 1304). Kedai buka jam 11 pagi hingga 9 malam setiap hari.. Pergi hari bekerja, tidaklah bersesak sangat.. orang sangat ramai di hari minggu..

 

 

About emarieys

Ema has written 1179 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

2 comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE