Loading...
AqeelParenting

Cara Posing Tak Nampak Gigi

sekarang aqeel dah tahu perasaan malu
bila nak susu, aqeel segan nak minum susu botol depan orang luar
kalau pergi rumah FIL, duduk kejap je dah ajak balik rumah
terpaksa bagi susu kat dalam bilik je
tak kiralah susu badan mahupun susu botolbila bab nak capture gambarnya
tahu pun malu nak sengeh-sengeh (gigikan rosak)
camnilah gaya posing si aqeel syafiq bila di depan kamera
bila cakap je “aqeel, senyum…aqeel”

 

anak manja mr. ery
kalau mr. ery tanya “aqeel nak tidur dengan mama atau ayah”
si aqeel akan jawab “ngan yah. ma tak nak”
tapi last-last dengan mamanya juga

pernah sekali ema buat merajuk dengan aqeel ni
ema buat peluk dan kiss kakaknya, azwa
tapi aqeel buat tak tahu…tak rasa jeles pun
sebab time tu ayahnya ada kat sisi

bila ayahnya keluar dan ema tak layan aqeel
tahu pula aqeel peluk dan nak kiss ema
terus cakap nak tidur dengan ma.


hurmmm..anak korang camana?


About emarieys

Ema has written 1238 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge