Cafe Teh Tarik Pelakon Faezah Elai

Cafe Teh Tarik Faezah Elai.

Nak cerita pasal artis lagi. Hari ini nak cerita pasal pelakon yang bernama Faezah Elai. Sabtu lepas tengok astro first lakonan dia sebagai Bib. Budak-budak kolej yang ada geng dan suka buat hal…tengok sampai dua kali tapi tajuk filem tak tahu. Sekarang dapat tahu dia ada buka cafe teh tarik dekat Lake Field, Sungai Besi.

Apa yang special sangat sampai nak diceritakan kat sini? tak tahu apa yang specialnya, sebab tak pernah pergi lagi…cuma nak bagitahu cafe dia terletak di kawasan yang boleh dikatakan setiap harilah ema pergi sana.

Rupa-rupanya lokasi cafe dia sederet dengan kader bistro dan avon. yang ema selalu pergi kedai mamak Sahabah Cafe.

So, bolehlah try nanti…tapi ema ni jenis tak minum air campur susu.. takkan sejenis air jer dia nak jualkan.

Selain teh tarik..special menu adalah chapatti

Lokasi :

No. 16-G, Jalan Tasik Utama 10

Medan Niaga Tasik Damai

Lake Field, Sungai Besi

Kuala Lumpur

(Area Lot Kedai baru)

About emarieys

Ema has written 1254 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

emarieys

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

View all posts by emarieys →

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge