Butik Pengantin Kelantan.
Inikan bulan disember. bulan budak-budak cuti sekolah. bulan remaja-remaja cuti semester. bulan mak bapak bawa anak makan angin.. bulan honeymoon… dah namanya bulan yang penuh dengan cuti semestinya ada plan macam-macam kan. so, saper yang plan nak kahwin erkh. mana tahu last minute punya plan ke? ada juga tau..bukan tak ada..majlis lagi 3 hari baru nak booked pelamin, pakaian, make-up, gambar dsb. alasannya baru balik kampung le. baru leh cuti le. kalau bernasib baik, bolehlah semua tu, kalau tak bernasib baik carilah sampai dapat. mak andam pun dah penuh booked tau. pak iman punya schedule pun dah full.
kalau dah berniat nak kawin tu, janganlah ambik remeh benda ni tau. kenalah buat persiapan awal-awal. tak rugi pun. selamat dah tentu. konpem korang boleh kawin nak pelamin.kalau kat kelantan atau terengganu tu, bolehlah singgah kat butik my mom atau adik aku ni erkh. tidaklah seluruh kelantan mahupun seluruh terengganu nun, kelantan pun kat area pasir puteh, kb, bachok. machang jea. kedai adik aku pun sama, tidaklah seluruh terengganu mahu dihantarnya. area besut, jerteh, kampung raja atau kawasan sekitarnya bolehlah. tapi pernah pergi sehingga kuala terengganu ko. iyolah dah adik iparnya yang kawin dan sewa pulak dengan adik aku ni. tak kan nak tolak pulak. kan kecik hati nanti.

tak pun korang bolehlah singgah dulu kat blog diaorang ni. blog diaorang ni pun aku yang buat tau…ish3x..rajin betul aku ni erkh….

yang ni my mom punya butik. nak booked boleh je. no telefon pun dah tertera kat signboard tu. kalau yang dah terbiasa kat pasir puteh tu, konpem le korang perasankan. dan nak ke blog my mom tekan SINI

dan yang ni butik adik aku (angah). butik ni kat area padang luas. kat tepi jalan saja. dari kelantan ke terengganu, ia sebelah kiri. nak tahu lebih lanjut korang boleh tekan SINI pula.

selamat BERKAHWIN lah yerkh…. kepada yang bakal jadi pengantin nanti…

About emarieys

Ema has written 1139 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

PTT Outdoor
News Reporter
Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge