Buffet Buka Puasa Di Semanis Aroma UPM | Berbaloi

Adeh, nape rasa cam malas sangat nak buat entry hari ini.. adakah sebab dah terfikir nak balik raya?

Siapa dah dapat bonus terrrr… dah dapat bonus pergilah makan kat sini.. macam-macam jenis lauk ada tau. puas hati makan sampai kenyang tapi bayar dengan harga separuh…oppsss, itu masa buat entry pasal buffet ini kat SINI. tapi sekarang rasanya dah ditutup untuk penyertaan.

Ema booked makan kat sini hari ahad baru-baru ini..dari rumah ke sini memang senang. nampak saja banner just follow.

So, meh layang beberapa keping gambar yang sempat ema snapkan untuk u all tontonkan.

Peringatan : Banyak gambar yang dipost adalah gambar makanan yer.

Parking kereta yang agak luas dan selesa.

Pendaftaran di depan pintu masuk.. bagitahu nama dan dari peserta blogger.. dah tertera my name kan…inilah keluarga besar belah mr.ery. semua ada….oppss, silap. sorang baby tak datang..huhuhu hanya 5 orang saja untuk menikmati diskaun yang selebihnya bayar dengan harga biasa. paling seronok anak-anak yang kami bawa semua free sebab belum cecah umur 7 tahun..

Jeng-jeng…inilah makanan yang tersedia

segala jenis pencuci mulut dan kek..kek dia sedap

segala jenis lauk dan nasi minyak

segala jenis kerabu

buah-buahan tak banyak sangat..tapi kami kaut banyak..huhuhuhu

tujuan utama adalah kambing panggang ini…meja kami dekat dengan kambing panggang ini. mr.ery berulang sehingga 3 kali…

sotong seafood… ada juga jenis goreng seperti mee goreng…tapi tak merasa pun

sate ayam dan sate daging

hah, ambik ko..baru pusingan pertama

menunggu dengan sabar sambil diiringi alunan muzik di atas stage.

mr.ery punya

suasana di dalam dewan

ikan sebesar-besarnya. meja sebelah ambil kepala ikan tu buat ratah.

Inilah FIL dan MIL ema bersama anak perempuan nombor dua.

So, camana? okey tak?

Makanannya memang banyak..lepas solat sambung balik makan..ema tak jamah nasi pun..hanya meratah lauk, kerabu..paling suka tengok si azwa..bila berulang kali pergi ambil hotdog..suka betul makan hotdog dia.

Citarasa masing-masing lainkan..tapi bagi ema puas hati sangat.

About emarieys

Ema has written 1258 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

emarieys

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

View all posts by emarieys →

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge