Breakfast yang mengemukkan!!!!

Tetiba macam blurrrrr..tak tahu nak buat apa….
Opis pun tak ramai orang…ramai yang pergi cuti makan angin, cuti duduk rumah dan kursus…
Aku? sorang-sorang saja kat dalam bilik ni…sambil buat kerja layan blog kejap pastu nak sambung 5S.
Bulan lima audit 5S nak serbu……
Aci tak time audit datang tutup pintu….cakap tak ada orang kat dalam bilik ni..
Ngeh3x…X_X…
Korang dah breakfast ke?

 Breakfast

Breakfast hari ini…nasi lemak berlaukkan paru..ini paru atau limpa erkh…
Kat KL ni jual nasi lemak pun boleh kaya…
Kat rumah berlambak orang jual nasi waktu pagi…semuanya jual nasi lemak…
Nasi berlauk, nasi dagang, nasi kerabu memang susah nak jumpa biarpun orang kelantan sendiri berniaga.
Lepas makan nasi lemak…ada pula pencuci mulut coklat dari Australia.
Kawan baru balik dari sana…
Terima kasih Abang Muj
Punyalah blurrrr hari ini….copy paste gambar kat instagram dan olah cerita dah jadi satu entry.
Hahahahaha…korang ada akaun instagram?
Mehlah follow follow…

About emarieys

Ema has written 1144 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

PTT Outdoor

emarieys

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE