Loading...
Putaran Masa

isi borang LNPT

Borang LNPT untuk dinilai prestasi kerja setahun. Hari ni dah dapat borang LNPT. saper-saper yang kerja kerajaan, tiap-tiap tahun dan menjelang ke hujung tahun akan terima borang LNPT. borang ni perlu diisi dan dinilai dan diberi markah oleh pegawai@bos yang kita kerja di bawahnya. maksud LNPT (Laporan Penilaian Prestasi Tahunan). kalau kerja kita sangat memuaskan dan bos pun puas hati dan beri percentage tinggi akan bernasib baik terima sijil anugerah pekerja cemerlang dan duit RM 1000.00.

First time aku pernah terima anugerah ni adalah 2 tahun yang lepas. rezeki anakku (Azwa) yang dalam kandungan masa tu. syukur Alhamdulillah. dapat berita terima ni pun time aku baru sampai kat airport LCCT balik dari Kelantan. info dari Nora ketika itu.harap tahun ni, aku punya prestasi kerja up up dan up lagiii..mana tahu kalau rezeki ada untuk tahun ini merasa RM 1000.00 dan sijil untuk kali kedua itu.

nilah satu-satunya gambar yang ada semasa hari penganugerahan APC.

Anugerah Perkhidmatan Cemerlang

About emarieys

Ema has written 1239 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge