Loading...
All

Bersama Mak Merah a.k.a Kak Red

Blog Red Mummy. Selamat petang..sebelum balik rumah baik buat satu post duluminggu lepas kak red @ redmummy.com ada buat post kat fb redmummy untuk bertanya soalan-soalan cepucemas dengan kak red. nak tanya apa, tanyalah, kak red akan jawab segala persoalan itu. aku pun ada tanya juga, itu pasal aku sanggup buat entri pasal ni. tak silap aku seharian kak red buka soalan kat fb. macam-macam soalan yang ditanya oleh peminat-peminat kak red ni. al-maklumlah orang femes mengalahkan artis lagi.

aku pula bertanya dengan kak red pasal blog. nak tahu juga cara kita buat blog dan berblog ini betul atau tak. soalan dan jawapan nya ada kat bawah ini.

dan dengan itu aku ucapkan terima kasih di atas jawapan kak red. akan aku usahakan untuk memajukan industri BLOGGING ini. ceewahhh!!!!

About emarieys

Ema has written 1238 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge