Loading...
AqeelSpecial Day

Birthday Boy

Birthday boy yang muka masam mencuka. Semalam genap umur Aqeel Syafiq 5 tahun. Nak ambil gambar pakai baju sekolah pagi tu, muka bad mood macam dalam gambar ni.

Birthday BoyBiar masam mencuka pun, tetap handsome anak mama ni. hahaha. Selamat hari kelahiran untuk Aqeel Syafiq. Moga jadi anak yang soleh dan bijaksana. Akal pun sudah panjang tau. Ada saja alasan kalau tak nak pergi sekolah.

Birthday boy punya rambut panjang terakhir sebelum dibotakkan.

About emarieys

Ema has written 1238 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

25 comments
  1. Mummydearie

    Happy birthday Aqeel…

    Napa bad mood masa birthday ni? Sepatutnya happylah kan… hadiah Mama belum bagi lagi ek?

    Budak-budak biasalah Ema. Akal memang panjang. Asyik kita je kena ikut kemahuan mereka, kemahuan kita pandai pulak mereka bagi alasan tak mahu ikut ^__^
    Mummydearie recently posted…Puasa sunatMy Profile

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge