Loading...
HotelRezekiku

Bilik Tidur Ladies Theme Di Hotel MH Ipoh, Perak

Assalamualaikum.

Seminggu menyepi  selepas balik dari Ipoh. Penat masih bersisa dan hari minggu ini outstation lagi. Sekarang hari minggu ada aktiviti diisi.

Hotel di Ipoh, Perak

Bermalam di Hotel MH, Ipoh Perak selama 5H 4M memang sangat-sangat best. Dari segi perkhidmatan dan kakitangan hotel boleh beri 5 bintang. Terima kasih pada kak Shan (Service Solution Executive) yang sangat friendly dan happening. Melayan karenah kami yang macam-macam. Walaupun kami hanya orang bawahan tapi diberi layanan tip top lagi.

Ladies Theme Rooms

Sepanjang bermalam di mana-mana hotel, ini pertama kali bermalam di hotel yang ada tingkat khas seperti ‘Ladies Theme Rooms’. Sampai di tingkat18, terus hidu bau wangi, dan seluruh dinding dihiasi wallpaper yang menarik.

 

bilik tidur tema wallpaper
Tingkat 18 yang unik

 

Ladies Room Level
Dihiasi walpaper menarik setiap dinding tingkat 18.

 

Setiap bilik juga diberi nama-nama tersendiri. Sampaikan orang lelaki sendiri pun suka dengan hiasan Ladies Theme ini. Tak nak keluar bilik pun.

 

Diana Room

Walaupun ruang bilik kecil tapi dari segi persembahan menjadikan bilik sangat selesa.

 

Ladies Room

Ladies Theme punya pasal, hingga towel pun warna purple.

 

Bathroom

Sinki

Toiletress pun warna purple lavender.

 

Toilteress

Ladies Room

Dinding dihujung katil pun dihiasi pelbagai corak wallpaper. Memang tidur lena..

 

Room Decoration

MH Hotel

Macam sayang nak baring.

 

single bedroom

Walaupun tingkat 18 unik, bilik-bilik yang lain pun dihiasi wallpaper juga.  Ada yang bercorak abstrak, bunga-bungaan, pemandangan dan ada yang tidur di bawah eiffel tower lagi. Malah di bilik seminar pun ada wallpaper pelbagai corak.

 

wallpaper

Mana-mana yang berminat nak buat seminar/mesyuarat atau nak bercuti/berhoneymoon bolehlah contact Kak Shan sendiri di talian 05-545 1000 atau emel shan@mhhotels.com.my

About emarieys

Ema has written 1238 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

29 comments
  1. Mummydearie

    Semalam dah datang baca, Ema. Berpuluh kali tekan nak komen tapi tak boleh. So gave up. Cuba datang lagi hari tengok boleh komen tak 🙂 Tak best sungguh baca tak boleh komen 😀

    Cantik bilik ni. Bestnya ada ladies theme macam ni. Kalau takda aktiviti memang best dok lepak dalam bilik. Hotel ni takda swimming pool ke, Ema?
    Mummydearie recently posted…Kisah ah kak lagi …My Profile

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge