Bila Family Dari Kelantan Datang Ke Kuala Lumpur

Mamaema yang paling seronok, Yelah, family nak datang tak kan nak sedih-sedih. Semestinya mamaema yang paling happy. Mamaema seorang yang tinggal di Kuala Lumpur. Adik-adik semua tinggal di Kelantan.

 

Bila family dari Kelantan datang ke Kuala Lumpur.

Family nak datang KL biasanya tak bagitahu pun. Dah nak sampai baru call tanya “along tengah kerja ke?” . Family lebih tahu mana tempat yang murah. Mamaema sendiri pun tak tahu haih.  Jarang sangat nak pergi tempat sesak ni. Biasa, tumpuan mereka jalan Tunku Abdul Rahman (TAR). Cari tudung murah-murah. Masuk SOGO pun tengok-tengok saja.

Love u all forever and ever

Adik-adik mamaema yang memang gila havoc ni. Mana-mana tempat mesti nak posing. Sambil jalan-jalan, sambil tengok-tengok baju sekolah anak. Sampai ke Kuala Lumpur cari baju sekolah anak..hahaha. Saja gatal tangan lah tu.

About emarieys

Ema has written 1199 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

7 Comments

  1. memang seronok bila famili datang, banyak benda nak bual, lebih lagi kalau adik beradik ramai perempuan. Confirm meriah 🙂

    1. Author

      tambah pula anak-anak yang dekat sebaya umur. bertambahlah meriah.

  2. selamat tahun baru!!! 😀

    jemput jenguk sini dan komen . tq 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge