Family

Bila Family Dari Kelantan Datang Ke Kuala Lumpur

Bila family dari Kelantan datang ke Kuala Lumpur.

Mamaema yang paling seronok, Yelah, family nak datang tak kan nak sedih-sedih. Semestinya mamaema yang paling happy. Mamaema seorang yang tinggal di Kuala Lumpur. Adik-adik semua tinggal di Kelantan.

Family nak datang KL biasanya tak bagitahu pun. Dah nak sampai baru call tanya “along tengah kerja ke?” 

Family lebih tahu mana tempat yang murah. Mamaema sendiri pun tak tahu haih.  Jarang sangat nak pergi tempat sesak ni. Biasa, tumpuan mereka jalan Tunku Abdul Rahman (TAR). Cari tudung murah-murah. Masuk SOGO pun tengok-tengok saja.

Love u all forever and ever

Adik-adik mamaema yang memang gila havoc ni. Mana-mana tempat mesti nak posing. Sambil jalan-jalan, sambil tengok-tengok baju sekolah anak. Sampai ke Kuala Lumpur cari baju sekolah anak..hahaha. Saja gatal tangan lah tu.

About emarieys

Ema has written 1151 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

PTT Outdoor
3 Shares

You may also like...

7 Comments

  1. memang seronok bila famili datang, banyak benda nak bual, lebih lagi kalau adik beradik ramai perempuan. Confirm meriah 🙂

    1. tambah pula anak-anak yang dekat sebaya umur. bertambahlah meriah.

  2. Tentu seronok bila ahli keluarga sudi bertandang ke rumah kita…. 😉
    Anuar recently posted…Motivasi 2017 : Rekod Jualan USD 1.1 Juta Dalam Tahun 2016My Profile

  3. sesekali dapat gathering dengan semua family, adik beradik mmg syok kan…
    nurul fatin adiana recently posted…7 Makanan Anti-Aging untuk KulitMy Profile

  4. wahh best laa boleh spend time dgn family dalam kesibukan bekerja pun
    Ira recently posted…Istimewanya Ziarah Jordan dan Umrah Tahun 2017 NiMy Profile

  5. Lama x jejak Jalan TAR pi shopping baju…hehehe…
    Suria Amanda recently posted…Dah Tak Ngidam dah…..My Profile

  6. yayacendana says:

    selamat tahun baru!!! 😀

    jemput jenguk sini dan komen . tq 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge