beromen dalam kereta

nak letak tajuk entry pun ema dah fikir banyak kali
taip-taip..padam..taip-taip padam lagi..last-last ema letak tajuk panas sikit
jangan marah yer…inilah kejadian yang buat ema sakit mata kat entry INI
masa kami sampai sana hanya ada tiga buah kereta

pastu mr. ery park kereta kat belakang unser ni
tetiba nampak kelibat orang kat dalam kereta
dua-dua kerusi dibaringkan..

kalau park belakang unser ni
bila turun konpemlah anak-anak akan nampak juga
so, mr. ery park kat sebelah tapi jauh sikit (sebelum kereta proton saga ada di sebelah)

entah apa yang syok sangat mereka buat kat dalam tu
tak sedar yang kami ada sama kat situ
bawa anak-anak ke pasir pantai sambil ambil gambartiba-tiba mr. ery cakap dia nak buat dajal sikitkorang agak apa yang mr. ery akan buat?

mr. ery tekan remote kereta
tekan butang kunci sedangkan kereta memang dah kunci
bila kita tekan butang sama akan keluar bunyi yang bising kan.

pastu nampak perempuan bangun mengintai-intai..
tapi driver tu tak bangun pun

last-last kami pun beredar dari situ
tak sanggup nak berdosa sekali

About emarieys

Ema has written 1258 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

emarieys

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

View all posts by emarieys →

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge