Beg cantik tapi kualiti hampeh

Sepasang suami isteri kerjanya sebagai doktor mengamuk di balai polis atas sebab anaknya tukar ke kelas lain. Macam pelik bunyinya…tapi ini dah kali ke-7 pasangan ini mengamuk di sekolah dan semalam di balai polis. Rasa nak mengamuk juga. tapi taklah sampai nak mengamuk di sekolah. setakat kat rumah pun dah cukup.

Kualiti Beg Sekolah

Nak mengamuk pasal kualiti beg sekolah masa kini. Baru beberapa hari sekolah, tapi beg dah tak boleh pakai. Beg cantik tapi mudah rosak.
Rosak pada zip. cuba betulkan zip dan terus tak boleh guna..zip patah. ganas sangat ema ni kot.
So, terpaksalah tukar beg sekolah yang lain.
Dua-dua beg sekolah ini azwa dapat masa habis belajar tadika tahun 2011 dan 2012.
Beg yang rosak dapat tahun lepas dan beg angry bird dapat tahun 2011.
Walaupun, beg ini dapat free…tapi kalau sekolah belum sebulan lagi dah rosak..
Takkan tiap-tiap dua minggu sekali nak kena tukar beg sekolah.
“berapa banyak tapi kat entry hari ini”

About emarieys

Ema has written 1179 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

About Author

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE