Baju raya 3 tahun yang lalu

Tetiba adik ema tag gambar raya ema sekeluarga kat fb

Ini gambar raya tiga tahun yang lalu

Baru lepas pantang ni…sedang elok hari lepas pantang jatuh hari raya pertama

Aqeel masih baby…si kakak chubby sungguh time tu

Mr. ery lak…bukan main selim melim lagi kan…

Sekarang dah tak seselim ini, sebab wife pandai jaga suamikan..tak gitu ke mr.ery?

Me? time ini berisi lagi…kulit muka pun tak berseri-seri

Letak gambar ni kat blog..buat kenangan sebab hanya sekeping gambar ni saja yang cukup korumnya

Hurmmm, nak tema apa pula raya tahun ni?

Korang kaler apa?

About emarieys

Ema has written 1258 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

emarieys

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

View all posts by emarieys →

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge