Special Day

Baju Family Day Semua Saiz Ada

Assalamualaikum. Wah, sudah petang, dah nak balik ni. Memandangkan esok lusa hari minggu belum tentu ada post terbaru. So, laju-laju MamaEma create story untuk nampak blog EmarieysDotCom ter update lah kan. Tak ada yang menarik pun. Esok hari minggu kan..apa plan korang?

Baju Hari Keluarga

Esok, MamaEma ke Melaka. Melaka tu luas MamaEma oiii…ke mana tu? Tunggu sajalah kat mana tempatnya? Hahahaha.. Ada family day belah Mr. Ery. So, kita follow sajalah. Baju pun dah dapat ni..tak sabar nak pakai. Baru minggu lepas ambil saiz, semalam dah siap baju.. cepat sungguh production dari….alahai lupa pula nama syarikat ni..tahu nama tuannya…Megat. Nanti-nanti MamaEma bagitahu yer.. Dah siap cuci pun malam tadi..

Hari Lahir Abang

Laa…lupa lagi satu benda penting..Dah tua MamaEma ni. Esok, anak lelaki punya hari lahir yang ke-8. Kesiannya, tak ada kek pun. Dahlah masa hari lahir kakak azwa 19 Julai lepas pun tak ada majlis…tak ada kek. MamaEma pernah cakap kat kakak nanti kita sambut sekali dengan abang.. sebab beza 3 minggu saja… pasti mereka kecewa kan..

Selamat hari lahir abang

 

So, balik nanti MamaEma cakaplah elok-elok kat mereka. Bawa ke Melaka esok kira sebagai hadiah untuk korang berdua lah. Agak-agak mereka boleh terima tak? Apa pendapat korang?

 

About emarieys

Ema has written 1151 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

PTT Outdoor
2 Shares

You may also like...

5 Comments

  1. Insya-Allah abang dan akak azwa dapat menerimanya. Mungkin ada hadiah lain lagi sedang menanti mereka berdua di Melaka nanti.
    Gum Arabic Al-Manna recently posted…Serbuk Al-Manna (Ameer) Semakin Diterima Masyarakat?My Profile

  2. Selamat berfamily day Mama Ema.. Selamat Hari Lahir abang.. Semoga panjang umur dan sentiasa di murahkan rezeki..
    anuar recently posted…3 Cara Buat Duit Melalui UBER!My Profile

  3. Budak2 ok je bagi apapun dia Terima. Happy birthday buat diorg
    Mama pipie recently posted…Instant Shawl Giveaway by MamapipieMy Profile

  4. Bawa jakan jalan gi Melaka mestilah diorang seronok kak. Budak budak nih janji kita dapatkan happy diorang pun dh okey.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge