Automatic gearbox specialist dari anak Melayu

Gearbox kereta masalah, boleh buat stress.
 
Jarang nak jumpa orang puji hasil kerja pomen dari orang Melayu kan..sebab ramai yang tak berapa nak percaya bila orang Melayu buat kerja… nanti adalah yang cakap..orang Melayu buat kerja cincai jer..
 
Tapi, kali ini mr. ery sangat puas hati dengan hasil kerja dari  anak Melayu ini.
 

Masalah Gearbox Wira

 
Kereta aku dah lama ada masalah dengan gearbox. bila jalan clear okey jer…tapi bila jalan jem dan berhenti-henti mulalah tak masuk gear walaupun dah tekan pedal minyak..terus kena drop gear ke gear 1..dah macam bawa manual.
 
First, apa yang anak Melayu ni buat..dia buka dan cuci sarang semut…itulah namanya kot… bila dah cuci dan pasang balik..tetap sama jadinya….
 
 
 
baiki gearbox auto
 
Tak tahu benda apa yang bulat-bulat ni…mr.ery lah yang tahu..aku tahu pandu jer..
 
 
gearbox problem
 
Last-last kena tukar juga gearbox sebiji…tinggallah kereta aku satu hari kat rumah anak Melayu ni.
 
gearbox wira
 
 Kalau baiki kat kedai..mahu seminggu ambil masa kan..tapi anak Melayu ni baiki di rumahnya sendiri..
 
So, tadi bestlah aku racing atas jalan..lebih-lebih lagi jalan clear kan musim cuti sekolah ni..
 
Jangan sampai surat saman ke rumah sudah.
 
Facebook anak Melayu yang aku tak tahu nama sebenarnya apa
 
 
 
 

About emarieys

Ema has written 1278 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

emarieys

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

View all posts by emarieys →

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge