Fuh, akhirnya habis semua 72 entri dari senarai penyertaan #SBBYeos2014 telah saya tekan google plus G+ dan tinggalkan komen. Tinggal satu lagi blog belum baca sebab semalam blog yang iniContinue Reading

Alleycats performance for birthday party di Seri Pacific Kuala Lumpur hotel. Birthday party seseorang bernama Mr Ravi yang ke 50 tahun. Kita tak tengok pun tapi tadi ada rehearsal. dungContinue Reading

Seluar Senteng Fesyen jenis apakah ini sekarang? Berseluar senteng/singkat. Sangat tak cantik mata dipandang tapi majoriti ramai artis lelaki bergaya dengan seluar senteng/singkat masa ABPBH malam semalam. Dahlah seluarnya senteng/singkatContinue Reading

Wajah blogger-blogger artis di Malaysia Blogger pun dah macam artis. semua berebut nak ambil gambar. Abang Nara dari blog Beautifulnara.com . Agak-agak berapa income abang nara ni..lebih besar dari orangContinue Reading

Zaiton Ceritaku dari kisah hidup Zaiton Sameon. Dah sebulan flem ni ditayangkan..baru semalam tengok. Siapa yang dah tengok Filem ‘Zaiton Ceritaku’? Best juga ceritanya…kisah benar kehidupan Zaiton Sameon. Lirik laguContinue Reading