Aqeel Azwa Memories Parenting

[Aqeel] : Muka Komersial

orang kata
ini bukan ema yang kata
cuma ema nak bagitahu sajaorang tu cakap si aqeel ini muka komersial
muka komersial ke?
macam tak nampak gaya puntapi ada yang tersudi nak ambil budak kecil ini jadi model iklan?
mamanya memang suka berangan

bila cakap senyum…
teruslah senyummmm

terpejam mata terkena flash kamera

alaaaa…comel…comel..
siapa lagi nak puji kalau tak anak sendiri
hik..hik…

okey buat gaya dik?
mama nak ambil gambar ni
si kakak pula yang over excited
tak apa…dua-dua pun memang comel

muka komersial
tapi!!!!
gigi tak komersial lah dik



suka benar dia dapat pakai baju ABC
boleh belajar A for Apple B for Ball C for Cat

semua orang tahu baju ABC tu dapat dari mana
pastinya Drypers Wee Wee Dry

dari baby lagi kedua-duanya pakai Drypers ni
sesuai dengan kulit mereka
malah tidak bocor semasa tidur


Drypers Wee Wee Dry memang dapat sambutan ramai
lebih-lebih lagi time offer
sampaikan habis stok dalam masa sehari saja

syarikat dryper mahu ambil budak kecil ini jadi model drypers tak?

wakakaka

About emarieys

Ema has written 1151 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

PTT Outdoor
0 Shares

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge