Loading...
Mr Ery

Anniversary 11 Tahun

Anniversary yang ke-11. Sempoi sambut anniversary tahun ini. Masing-masing pakai t-shirt dengan muka kusut masai badan berlengah tak mandi lagi.. nak buat camana baru sampai dari KL.  Terima kasih cikngah dan ciksu beli kek untuk kaklong dia. anniversary

Potong kek sambil berdukung Ayra yang tengah teriak siap teresak-esak. celik mata bunyi bising memang terkejutlah dia. Mula dah kenal orang. dah tak mahu dengan orang. terpaksalah mamanya yang kena dukung dan pujuk. habis kena spray dengan anak-anak buah.

anniversary2Kek surprise dari adik.

kek anniversary copyBBQ

Siap ada bbq bagai. kan beruntung orang tinggal jauh. tak dapat balik raya haji baru-baru ni, demi adik yang buat kenduri doa selamat, dapat juga balik.

Tengah lapar sangat ni. Ratah ikan berekor-ekor habis.

Terima kasih banyak cik ngah, ciksu dan my mom. pejam celik pejam celik dah 11 tahun berumahtangga dengan 3 cahaya mata.  Dia lah teme kekoh, teme gurau, teme ngaju, teme mujuk, itulah realiti di alam rumahtangga.

About emarieys

Ema has written 1238 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

5 comments
Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge