Loading...
HotelTravel

3D 2N at Lotus Desaru Beach Resort Kota Tinggi Johor

Rezeki bila dapat bermalam di sini selama 3H 2M bersama keluarga. Sebelum bercerita bagaimana rupa bilik yang kami dapat. Meh, kita ronda-ronda persekitaran Lotus Desaru Beach Resort ini. Dah tempatnya memang high class
No wonder tempatnya cantik sangat.

Menginap di Lotus Desaru Beach Resort, Kota Tinggi, Johor.

Gambar pun banyak sangat so ema kecilkan..korang nampak tak?

lotus desaru beach resort

lotus desaru beach resort

lotus desaru beach resort

Apa yang menarik kat sini :

  1. Kalau malas sangat nak jalan…ada shuttle bus yang akan hantar.
  2. Makanan di Teratai Coffee House sedap-sedap
  3. Ada tayang wayang gambar (skrin besar)..cerita omputih
  4. Ada tempat games, cuma kena beli token
  5. Padang yang cantik (boleh guling-guling macam heroin hindi)
  6. Tempat untuk main bola tampar, bola sepak dan sukaneka dengan pasir yang halus tapi kena hati-hati dengan semut api
  7. Ada waterpark tapi agak kecil
  8. Ada basikal untuk disewakan…haish, dah lama tak naik basikal
  9. Boleh naik payung terjun ditarik dengan bot, jet ski, banana split tapi dompet mesti kembung tau.
  10. Pantai yang cantik tapi kena hati-hati dengan amaran tengkorak
  11. Ada buaya oh silap…batu bentuk buaya.

Okey, rasanya dah cukup… tak rugi kalau dapat bermalam di sini

About emarieys

Ema has written 1238 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge