Loading...
Blogging

1111 – Cantik punya nombor

Terima kasih pada kawan alam maya yang sudi mengfolllow blog ini..tak disangka sebelum bercuti ke Kluang tempoh hari…mata terlihat digit follower..terus print screen dan save kat pc

Today, dah bertambah lagi dua orang yang follow blog mamaema ini

Terima kasih tak terhingga kepada korang sudi mengfollow blog mamaema yang story macam-macam..malah story syok sendiri pun ada…ngeh3x…

follower

disebabkan nombornya cantik, diminta follower yang ke-1111 contact ema di

ema7044@yahoo.com

yang lain-lain pun istimewa juga

happy sangat dapat berkenalan dengan u alls biarpun hanya di alam maya

INSYAALLAH kita jumpa di alam nyata…

just pm me saja..nak jumpa di mana.

ceh, bajet cam retis lah pulops!!!!

About emarieys

Ema has written 1238 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge