Beli Kereta Online Dengan Tookar Jimat Kos Jimat Masa

 

 

Tookar adalah satu platform automotif secara dalam talian / online. Tookar memudahkan pembelian kereta secara dalam talian menggunakan teknologi digital. Sempena sambutan Chinese New Year yang akan tiba, Tookar menawarkan Ang Pow bermula RM1000 atau lebih bagi pembelian kereta baru. Ada lagi, Tookar juga menawarkan diskaun dan ‘rebat tunai.  Wah, kereta baru dapat, rebat tunai dapat, diskaun pun dapat. Rugilah tak grab kan.

 

Cara Pembelian

Macam mana nak beli? Inilah yang dikatakan semudah ABC. Tak perlu pergi mana-mana pusat jualan.. menjimatkan kos dan masa. Hanya di hujung jari. Klik…klik..klik saja. Klik ke laman web rasmi www.tookar.my

 
 

Dah klik, apa yang perlu dibuat?

  1. Login dengan no hp atau akaun facebook.
  2. Pilih jenama kereta.
  3. Pilih warna yang diidamkan. Spesifikasi-spesifikasi pilihan model kereta disenaraikan.
  4. Pilih tawaran terbaik yang diberikan.
  5. Bersedia buat tempahan.
  6. Tunggu panggilan dari penjual.

 

Testimoni Pembeli

Kirubasshini

Perodua Myvi

“It is efficient and fast, I got my offer next day..and within 2 weeks, everything settled. Save time and cost of finding the best car agent. Service is excellent. Tookar made everything easier”

Lee Kai Kwong

Honda CR-V

“Came across Tookar, my just as I was buying my new car, a Honda CR-V and decided to try it out! Tookar allowed me to name my price & got my best deal!”

 
 

Lokasi

Senarai lokasi-lokasi bagi penghantaran percuma. 

Northern Region

  • Kedah
  • Pulau Pinang
  • Perak
  • Perlis

Central Region

  • Wilayah Persekutuan
  • Selangor
  • Negeri Sembilan

Southern Region

  • Melaka
  • Johor

East Coast Region

  • Terengganu
  • Pahang
  • Kelantan

 

Bila lagi nak bergaya dengan kereta baru kan. Grablah sekarang. Eh, kejap ada lagi.. ada harga promo ni. Nak harga promo ambil kod promo ini SL1E8PC2.

 

Bergaya sakan dengan kereta baru. Masih sempat lagi . Jom daftar sekarang.

 

 

About emarieys

Ema has written 1054 post in emarieys.com.

Panggil Ema. Blog Emarieys hasil gabungan nama Ema dan Ery (suami). 's' di belakang untuk anak-anak. Tak suka air letak susu. Terima kasih sudi baca.

11 thoughts on “Tookar Beli Kereta Online Jimat Kos Jimat Masa”

  1. Saya nak cari kereta lams2. Kat mana nak dapat.

    Tahun 40han punya. Apa2 keretalah, jaguar ke, austin ke.
    Tau tak nak cari kat mna

  2. Ia hanya masuk akal jika anda membeli bateri baru yang mempunyai kuasa yang anda perlukan untuk kereta anda. Walaupun terdapat banyak jenama bateri kereta yang tersedia, pembekal bateri akan menunjukkan kepada anda bateri kereta terbaik yang boleh anda temukan dan mampu untuk beli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge