Selepas Ke Krabi Bermalam Di Hatyai Sebelum Balik Malaysia

Dari Krabi Ke Hatyai Baru nak sambung trip percutian ke Krabi. Punya lama peram sampaikan tak ingat. Alang-alang dah upload gambar, mamaema kongsikan yang mana masih ingat-ingat. Korangkan tahu, mamaema pergi bercuti dengan family ke Krabi dengan naik van sewa tapi dipandu oleh adik ipar sendiri. Jadi sangat mudah untuk kitaorang singgah satu tempat ke…

Kedai Makanan Halal Dan Tut Tut Di Hatyai

Kedai Makanan Halal Di Hatyai.   Okey-okey yang ni last punya entri percutian di Hatyai. pergi tiga hari je, nak karang entri seminggu tak cukup. Kalau pergi negara luar, paling was-was adalah tempat nak makan. kat Hatyai ni, boleh dikatakan senang nak cari tempat makanan halal. cuma, masakan dia tu entah boleh telan atau tak…

Perempuan suka tempat macam ni.

Tempat murah dan borong kat sini. Memang suka sangat-sangat. itupun kalau yang jenis kaki shopping kalau tak window shopping pun dah kira okey.Tempat untuk orang perempuan shopping. tempat untuk orang laki pink lady. oh no..no..no… tak sesuai itu tempat.itu tempat memang open segala. bahaya bagi kaum lelaki. sama juga ladies. Kat sini tempat untuk habiskan…

Gambar percutian di Hat Yai (Part 1)

Percutian di Hatyai, Thailand. Terus check-in hotel yang dah dibooked..asal booked apartment tapi last minute tukar ambil bilik hotel. bilik kecik tapi kebersihan tip top. okeylah untuk tidur dan rehat. tujuan utama makan angin pun nak kenal tempat orang.     Singgah kedai survenier, kedai pertama dituju. tapi tak beli apa-apa pun.hanya posing yang lebih.…