Logo KBBA

Senarai Tempat-Tempat Makan Sedap Di Bangi Selangor

Assalamualaikum.   Senarai Tempat-Tempat Makan Sedap Di Bangi Selangor. Senarai tempat-tempat makan sedap di Bangi Selangor. Kenapa Bangi? Bangi adalah tempat yang paling senang untuk cari tempat makan. Ada pelbagai kategori tempat makan di Bangi seperti ikan bakar, western, masakan kampung, ala-carte, steamboat dan macam-macam lagi. Hari ini, mamaema nak kongsikan beberapa tempat makan sedap…

Tempat Berbuka Puasa di Restoran Red Wok, Bangi | Sedap!!!

Restoran Red Wok, Bangi | Sedap!!! As Salam Semua!!! Tempat berbuka puasa di luar untuk kali pertama tahun ini. ekceli, dah lama pun berbuka ini. sejak minggu pertama puasa lagi. tapi asyik fikir nak buat atau tak nak buat entry makan ini. yealah, sekarang kan perut tengah kosong. kan tak pasal-pasal kurus poser korang tu.…

Tempat Makan Sedap Di Bangi, Selangor

Tempat Makan Sedap Di Bangi, Selangor guano ni, tak lepas-lepas lagi dari list waiting room airasia dah berjam-jam menunggu.. dari duduk menunggu list waiting room airasia baik buat entry pasal makan dulu baru rasa senang hati pertama kali makan kat Restoran Ikan Bakar Ana Petai itupun lepas dengar member opis bercerita pasal kesedapan kat sana…