Majlis Rumah Terbuka Kepochi Sungguh

Selesai sudah Majlis Rumah Terbuka di pejabat MamaEma..sungguh kepochi gituuu.. Kami di tempat kerja dah macam keluarga sendiri..Yealah, keluarga kami ini kecil.. pergi mana-mana bahagian memang akan selisih bahu lah.. Tema Ala-Ala Kampung So, semalam berbaju kurung lah MamaEma.. katanya tema ala kampung..so, kita jadi gadis kampung lah semalam.. dengan berbaju kurung biru. Baca: Deco-Deco…

Family Day Raya

Suasana hari raya di Kelantan. Raya kedua beraya di Bachok. Rumah mokwe (nenek mr.ery). Satu-satunya nenek yang ada. Dah ada piut pun. Raya tahun ini orang sarawak pun ada balik. Raya kedua diadakan hari berkumpul bagi keluarga mokwe (Wan Jah). Ini baru sebilangan ahli keluarga, ada yang tak balik beraya sebab kerja. Spot Me? Riuh…

Family Raya 2015

 Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin. Macam mana raya korang? Layan kat facebook macam-macam fesyen dan tema warnanya. Aku tak nak kongsi kat fb, nak kongsi kat blog je. Tema pilihan kaler purple gelap. Inipun last minute cari. Mr.ery plan nak pakai jubah tapi aku yang suruh beli sepasang baju melayu biar sama…

Hari Raya Emarieys

Selamat Hari Raya Aidilfitri, Salam Kemaafan Zahir dan Batin. Masih tidak terlewatkan untuk ucapkan selamat hari raya. Semalam baru masuk kerja, seminggu blog tanpa tuannya. Nak kembalikan mood kerja dan mood menulis bukan main payah lagi. Tahun ini beraya di Kelantan tidak lagi beraya di KL seperti tahun lepas. Sambutan pun sederhana memandangkan abah pula…