Logo KBBA

Majlis Rumah Terbuka Kepochi Sungguh

Selesai sudah Majlis Rumah Terbuka di pejabat MamaEma..sungguh kepochi gituuu.. Kami di tempat kerja dah macam keluarga sendiri..Yealah, keluarga kami ini kecil.. pergi mana-mana bahagian memang akan selisih bahu lah.. Tema Ala-Ala Kampung So, semalam berbaju kurung lah MamaEma.. katanya tema ala kampung..so, kita jadi gadis kampung lah semalam.. dengan berbaju kurung biru. Baca: Deco-Deco…

rayer hiphip hooreyyy!!!!

raya oh raya..sukanya bila dengar lagu raya. syahdunya bulan syawal dah nak sampai penghujungnya. tapi still lagi berhari raya. tak kira di mana2. janji makanan ada. lemang, ketupat ada segalanya. masuk mulut telan saja. sakit perut tanggung jua… oh nikmatnya berhari raya… itulah jika bulan zulkaedah belum menjelma selagi itulah beraya. aku pun suka. jimat…

‘open house’ sekolah kakak (adik)

yang nie baru nak citer pasal si adik masa ‘open house’ kat sekolah kakak ni. dia asyik meragam saja. meragam dia sebab tidak sihat dan bertambah pulak dengan mata mengantuk kesan makan ubat demam dan selsema.api aku still jugak bawak dia bersama. kan tinggal dengan mr. ery lagilah teriak. malam sebelum asyik muntah2 saja.tapi bila…

‘open house’ sekolah kakak (kakak)

Sambutan Hari Raya di Sekolah. Hari sabtu lepas 2 Oct 2010, kat sekolah kakak ada jamuan rumah terbuka. kebetulan hari yang sama, aku pun ada buat jugak rumah terbuka ni. nasib baik aku punya belah petang dan kakak punya belah pagi. so bolehlah zass ke sekolah kakak. sebelum makan-makan, ada aktiviti pertunjukkan fesyen pakaian raya.…