Kedai Makanan Halal Dan Tut Tut Di Hatyai

Kedai Makanan Halal Di Hatyai.   Okey-okey yang ni last punya entri percutian di Hatyai. pergi tiga hari je, nak karang entri seminggu tak cukup. Kalau pergi negara luar, paling was-was adalah tempat nak makan. kat Hatyai ni, boleh dikatakan senang nak cari tempat makanan halal. cuma, masakan dia tu entah boleh telan atau tak…

Perempuan suka tempat macam ni.

Tempat murah dan borong kat sini. Memang suka sangat-sangat. itupun kalau yang jenis kaki shopping kalau tak window shopping pun dah kira okey.Tempat untuk orang perempuan shopping. tempat untuk orang laki pink lady. oh no..no..no… tak sesuai itu tempat.itu tempat memang open segala. bahaya bagi kaum lelaki. sama juga ladies. Kat sini tempat untuk habiskan…

Trip to Hatyai, Thailand 3D 2N

Trip to Hatyai, Thailand 3D 2N Tak pergi pun golok, tapi pergi Hatyai, Thailand. Akhirnya, jadi juga pergi luar negara. dekat pun dekatlah, janji ada cop kat passpot.     Pergi Hatyai ikut border Rantau Panjang, proses mengecop passport di kaunter Jabatan Imigresen Rantau Panjang..ini semua rombongan cik kiah seramai 25 orang.   Motor-motor negara…