Buka Puasa Di Red Wok Restaurant Bangi Selangor

Red Wok Restaurant Dalam banyak-banyak menu, gambar ikan siakap seekor ni yang sempat ambil gambar.. tergoda tengok siakap kerabu mangga. Terus letak depan mata… lain-lain lauk buat-buat lupa walhal semuanya sedap belaka. Anyway, terima kasih pada adik ipar yang belanja berbuka puasa di Red Wok. Dapat berkumpul satu kaum kerabat belah keluarga mertua. Riuh lah…

Tempat Berbuka Puasa di Restoran Red Wok, Bangi | Sedap!!!

Restoran Red Wok, Bangi | Sedap!!! As Salam Semua!!! Tempat berbuka puasa di luar untuk kali pertama tahun ini. ekceli, dah lama pun berbuka ini. sejak minggu pertama puasa lagi. tapi asyik fikir nak buat atau tak nak buat entry makan ini. yealah, sekarang kan perut tengah kosong. kan tak pasal-pasal kurus poser korang tu.…