Logo KBBA

Menginap Di Apartment Blok 1 A Famosa Resort Melaka

Jenis Penginapan di A Famosa Resort. Dah kepenatan mandi dari pagi sampai petang.. hujan pun dah mula turun..apalagi mahu cari tempat beristirehat lah. Alang-alang dah boleh check-in, kemas-kemas barang terus cari tempat menginap di Condo D’Savoy.. Pelbagai jenis penginapan yang ada di sini antaranya hotel, villa, kondo dan apartment.   JTM telah menyediakan apartment untuk…

Bila Ada Budak Takut Nak Mandi Kolam

Nasiblah badan.. bila ada anak yang takut nak mandi kolam. Terpaksa ikut peel dia nak apa. Lepas sesorang, memang tak langkah kaki lah jawabnya. Orang lain beria-ia mandi kolam siap main gelongsor bagai. Ayra? Mamanya duduk tepi, dia hanya duduk di sebelah jerlah.. Memang tak ke mana-mana. MamaEma saja buat naya kat Ayra. Baling penutup…

Family Day Anjuran Jabatan Teknologi Maklumat (JTM)

Pasal t-shirt biru yang MamaEma share jumaat lepas, sebenarnya MamaEma pergi ke Water Theme Park A Famosa Resort, Melaka. Sambutan hari keluarga anjuran pejabat Mr. Ery. Hari Sabtu lepas, ramai yang sangkut jem sebab ada kemalangan maut di susur masuk Senawang. Lori tanker bawa asid terbalik. Laluan KL-JB dan JB-KL kedua-dua arah tutup. Memang sesak.…

Baju Family Day Semua Saiz Ada

Assalamualaikum. Wah, sudah petang, dah nak balik ni. Memandangkan esok lusa hari minggu belum tentu ada post terbaru. So, laju-laju MamaEma create story untuk nampak blog EmarieysDotCom ter update lah kan. Tak ada yang menarik pun. Esok hari minggu kan..apa plan korang? Baju Hari Keluarga Esok, MamaEma ke Melaka. Melaka tu luas MamaEma oiii…ke mana…