Acara Sukaneka Kanak-Kanak Dan Dewasa Hari Keluarga

Mek Ayra ni boleh ke nak main acara sukaneka kanak-kanak. Entah faham ke tidak cara permainannya. Bila ramai dah sampai, acara sukaneka pun dah boleh mula. Budak-budak memang excited sangat untuk masuk pertandingan. Maklumlah nak dapat hadiah. Acara Sukaneka Acara kanak-kanak dibahagi ikut keluarga dan diasingkan mengikut kumpulan warna. Ada merah, hijau, biru dan kuning.…

Lokasi Percutian Umang-Umang Chalet Melaka Best

Lokasi Percutian Umang-Umang Chalet Melaka Best. Sabtu lepas mamaema sekeluarga ke Melaka. Family day rakan kerja Mr.Ery. Setiap tahun team kerja Mr.Ery akan buat family day. Awal tahun mula collection untuk rancang pergi bercuti ramai-ramai. Geraklah kami sekeluarga lebih kurang jam 10pagi. singgah RnR untuk sarapan. Masing-masing tak gerak sama. Terus jumpa di sana. Keluar…

jakun atau pegun?

jakun atau terpegun? terpegunlah kan… zaman pra-sejarah negeri Melaka ni… rupanya ada lagi tempat yang dekat ni tak pernah kami tinggalkan tapak kasut kami ini…hehehe… gambar ini jumpa masa jalan-jalan selepas makan… bila dah jalan kaki ni..yang tersorot pun boleh nampak. benda ini ada kat bawah jalan tepi laluan star cruise berjalan ke hotel baru…

last entri…naik star cruise…

horeeyy… akhirnya dah last story mori bout melaka….itupun tak semua tempat-tempat lain pergi… ini dah cukupkan….the last story naik star cruise…bayar RM 10 sahaja..nak naik siang boleh…nak naik malam pun boleh…kalau siang nampaklah siang…. kalau malam nampaklah malam, bulan dan bintang…huhuhu… si kakak dah serabai sangat… panas sangat cuaca hari itu… bolehlah tahan naik star…

punca tak nak bayar RM 5… akhirnya kena saman RM 30…

padan muka diri sendiri… berkira sangat kan… oh, tidak!!!! nak masuk muzium samudera ni kena bayar RM5… punyalah kedekut nak keluarkan duit sebanyak itu..hah, ambik dah kena saman parking RM 30 tau… ingatkan kat sini macam kat tempat lain…hari minggu free parking….rupa-rupanya kat sini hari minggu lagilah diorang kuat bekerja…huhuhu…hanya malam saja free…. bila dah…

Tyra Bank tak nak ambil saya tapi dia…

bila nak habis pasal jalan-jalan kat Melaka nie erkh… kena cepat-cepat habiskan ni.. nanti ada pulak yang boringnya..asyik Melaka…Melaka…Melaka… macamlah orang lain tak pernah pergi Melaka ni,… huhuhuhu..itu siapa yang cakap… sayalah yang bercakap… tadi dah call tyra banks nak ambil saya sebagai model tak (dah mula dahhh.. perasan)… tanpa sempat nak tunjuk foto terus…