Destinasi Terakhir- Beli Sayur

horeyyyy!!!! destinasi terakhir dah…sempat lagi menyinggah kat sini apa nama tempatnya…saya pun tak tahu tapi..ianya berdekatan sangat dengan hotel equatorial kat atas sana…memang atas bukit dan lagilah sejuk keadaannya… wah, kakak boleh tahan sejuk erkh.. hanya pakai skirt saja.. memang sejuk sangat kat atas ni dengan angin bertiupan.. di sini kami beli sayuran untuk dibawa…

minum teh yang ‘piaw’

Percutian di Cameron Highlands. orang dah kata ‘JANGAN’ maknanya….janganlah… ini tidak.. ada sesetengah orang bila dilarang itulah yang selalu dibuatnya… hah, bila dah diletak denda RM _ _ barulah beringatkan… tahu pula sayang duit tu.. destinasi mana pula ni hah, inilah destinasi kami seterusnya destinasi minum air teh yang asli.. kat sinilah saya beli hadiah…

Destinasi ke Destinasi – Strawberry Farm – Cameron Higlands

Salam Salam Maulidur Rasultak sempat langsung nak buat entri semalam sibuk mengemas rumah tiga hari tinggal rumah dah macam tongkang pecah.. okey2x..sambung cuti-cuti Malaysia lagi… cuti-cuti Malaysia lagi best kan…. cintailah negara kita… cewah…. sekarang saya sekeluarga tinggalkan jejak tapak kasut ke strawberry farm…. sedang hujan renyai-renyai.. terus kena beli payung berbuah strawberry.. buah kiwi…

First, Tinggalkan Tapak Kasut Di Sini – Cactus Valley

salam bermula entri ketika bercuti di Cameron Highlands cepat-cepat nak buat entri dan publish ikut pilihan hari baru blog terupdate biarpun tuan blog sedang berkursus bila saja sampai kat Brinchang (terus ke brinchang…tak singgah pun tanah rata) dan nampak signboard ke strawberry farm (masuk percuma) terus mr. ery pusing stereng kereta masuk simpang padahal tempat…