Majlis Rumah Terbuka Kepochi Sungguh

Selesai sudah Majlis Rumah Terbuka di pejabat MamaEma..sungguh kepochi gituuu.. Kami di tempat kerja dah macam keluarga sendiri..Yealah, keluarga kami ini kecil.. pergi mana-mana bahagian memang akan selisih bahu lah.. Tema Ala-Ala Kampung So, semalam berbaju kurung lah MamaEma.. katanya tema ala kampung..so, kita jadi gadis kampung lah semalam.. dengan berbaju kurung biru. Baca: Deco-Deco…

Sepupu Open House

Raya ketiga baru bersemangat nak beraya. Mood pun kembali ceria. Aku malas nak fikir pasal kena tipu. memang dah terkena pun. duit customers pun dah ganti balik. Memang tidak sekali aku halalkan duit yang mereka tipu itu. Terima kasih pada suamiku mr.ery dan keluarga yang banyak support aku. Marilah kita beraya dengan hati gembira, baru…

Preparation for open office this year

Wah, mentang-mentang lawatan dari Duke and Duchess of Cambridge kat Malaysia ni..bukan main lagi hentam tajuk entry kan…alaaa..nak speaking london tak berapa nak reti..kan cakapkan..tergagap-gagap… Alhamdulillah, selesai sudah kelmarin punya open office untuk tahun ini.. tahun ketiga sejak 2010.. Tema Raya 2010 Tema Raya 2011 dan apakah tema raya untuk tahun ini…. tahun ini tak…