Decoration Here | I Love it

Berjaya Times Square Hotel. Berangan nak menghias dengan hiasan seperti ini di rumah yang entah bila nak siap-siap pun tak tahu lagi…tapi bukan di KL tapi di Kelantankalau rumah dah siap harus ke aku bertukar ke sana? suka…suka… yang ini pun sama…nak letak kat tiang-tiang rumah..tapi tiang rumah ada ke sebesar ini wah, beruntunglah kamu […]

Nampak apa?

View from my room, berjaya times square hotel. view waktu malam dan begini view di waktu siang korang tahu tak building apa ni? baru tahu ada bangunan baru di Jalan Kenanga ni…tempat borong pakaian, perhiasan Gayat duduk tempat tinggi-tinggi ini Nasib baik tak merasa gegaran gempa bumi hari Pertabalan Agong sebab masa kejadian kitaorang dah […]

Berjaya Times Square Kuala Lumpur Hotel | Memang Superb!!!

Bilik di Hotel Berjaya Times Square. sangat-sangat puas hati dengan servis mereka. bilik yang amat luas. boleh lari..boleh menyorok. staf yang baik-baik belaka…INSYAALLAH pasti ada event di sini lagi..semestinya yer… oh, ada kenangan mencuit hati tau..korang perasan tak kat tandas tu ada dua mangkuk tandas..tapi cuma satu saja untuk membuang dan satu lagi untuk mencuci […]