Baju Family Day Semua Saiz Ada

Assalamualaikum. Wah, sudah petang, dah nak balik ni. Memandangkan esok lusa hari minggu belum tentu ada post terbaru. So, laju-laju MamaEma create story untuk nampak blog EmarieysDotCom ter update lah kan. Tak ada yang menarik pun. Esok hari minggu kan..apa plan korang? Baju Hari Keluarga Esok, MamaEma ke Melaka. Melaka tu luas MamaEma oiii…ke mana…

Hari Keluarga KMT…Oh!, Seronoknya!!!

Sambutan Hari Keluarga. salam sudah seminggu berlalu aktiviti hari keluarga ini punyalah tuan blog sibuk kanjom layan saja sambil tunggu Datuk Salleh merasmikan majlis ini (lewat sampai dua jam) geng-geng kami layan main buai (kanak-kanak saja) biarpun terik mentari kat atas kepala mantain biarpun peluh meleleh kat muka tapi tetap cari tempat berteduh bila dah…

Kem Bina Semangat a.k.a Family Day

Actually nak buat hari keluarga..tapi kena keluarkan duit sendiri…alih2 my BIG BOSS..our KP ler nak semua org hadir..dan nak dijadikan sebagai aktiviti tahunan..itu pasal dijadikan hari KEM BINA SEMANGAT…tapi still lagi ada yg tak dapat pergi..cerita pasal hari keluarga nie still lagi hot sesangat walaupun dah nak dekat seminggu….mcm2 boleh dengar..semua org hepi giler..mcm org…